Ben je klaar
voor de volgende stap in je leven?
Start vandaag!

Privacy Verklaring Adviesbureau Mijn eigen route

Adviesbureau Mijn eigen route, gevestigd aan Bolderweg 1, 1332 AX Almere, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

www.mijneigenroute.nl, met de volgende websites die hieraan verbonden zijn:

Persoonsgegevens die wij verwerken

Adviesbureau Mijn eigen route verwerkt je persoonsgegevens doordat je deze gegevens zelf aan ons hebt verstrekt voor het maken van contact of een afspraak voor intakegesprek voor advies en/of training. Bij het invullen van een intakeformulier gelden andere privacyrichtlijnen die op dat moment worden verstrekt.

Hieronder tref je een overzicht van de persoonsgegevens die wij op onze website(s) verwerken voor onze diensten (advies, coaching, onlinetrainingen of trainingen, faciliteren van flexiplekken):

  • Naam
  • Bedrijfsnaam (alleen bij ondernemerschap van toepassing)
  • E-mailadres

Hoe lang bewaren wij jouw persoonsgegevens

Adviesbureau Mijn eigen route bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is. Onze bewaartermijn is afhankelijk van de duur van de afhandeling, nl. de intake en/of het advies, tot maximaal 12 maanden daarna. Bij een verlengde relatie of deelname op ons platform New Style ondernemers, kan het nog langer duren.

Wij gebruiken deze gegevens uitsluitend om je terug te kunnen e-mailen of om een intakegesprek te houden.

Delen van persoonsgegevens met derden

Adviesbureau Mijn eigen route deelt jouw gegevens niet met derden, tenzij dit na schriftelijk overleg met jou is bevestigd. Foto’s worden met jouw toestemming op sociaal media gedeeld, wanneer het relevant is.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Adviesbureau Mijn eigen route gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@mijneigenroute.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Adviesbureau Mijn eigen route zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

Adviesbureau Mijn eigen route wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Adviesbureau Mijn eigen route neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact via info@mijneigenroute.nl.

 

Ben jij klaar
om de volgende stap in jouw leven te zetten?

 

neem contact op
voor een vrijblijvend intake gesprek

Reviews

 

“Mijn naam is Woutje Delforno, 58 jaar jong en nooit te oud om te leren. In 2017 heb ik de cursus bij Adviesbureau Mijn eigen route gedaan, niet zo zeer omdat ik toen ondernemer wilde worden, eerder omdat ik in mijn toenmalige baan meer diepgang wilde hebben. Ik was receptioniste en deed daarbij de verhuur van ruimtes in een businesscentrum. Door de cursus bij Mijn eigen route ben ik meer van mijzelf te weten gekomen. Onder andere dat ik wat meer kan nadenken voordat ik iets zeg of doe, iets minder impulsief. Sharella laat je echt nadenken over je toekomst, geeft je inzichten waarom je dingen doet of zegt.
In 2018 kwam het pedicuren op mijn pad en daar ben ik vol overgave mee begonnen, ook hierin werd ik door haar begeleid, zodat ik nu een drukke praktijk heb met leuke klanten, mijn receptioniste baan heb ik in november 2019 opgezegd en in Maart 2020 kwam de eerste lockdown. Door Sharella heb ik geleerd om niet bij de pakken neer te zitten maar juist deze periode aan te pakken om door te leren, in deze tijd heb ik mijn medisch pedicure gehaald. Ook ben ik nu spatadertherapeut.
Door de positieve instelling van Sharella heb ik geleerd om door te gaan, de dag te plukken, en genieten van wat het leven mij en mijn gezin te bieden heeft. Sharella geeft je geduldig, liefdevol en succesvol dat duwtje in je rug die je nodig hebt.
Zo zie je maar, 5 jaar geleden had ik nooit gedacht ondernemer te worden, en nu ben ik een succesvol ondernemer van Delfornopedicure.nl”.
Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Alles weigeren
Instellingen aanpassen
Sta alles toe
Cookie-instelling bewerken